Da sam bolji bar **NOVA PJESMA***

Ispis
PDF

Klapa Kumpanji vam sa ponosom predstavlja našu novu pjesmu Da sam bolji bar. Tekst je napisao Branko Silvar, autor glazbe je Vinko Barčot, a aranžman potpisuje Remi Kazinoti. Pjesmu osim na našoj stranici u dijelu Video možete pregledati i na našem youtube kanalu.

Goriška Brda - nastup u Sloveniji

Ispis
PDF

Koncert Klape Kumpanji u Vinska Klet "GORIŠKA BRDA". Dana 16.02.2013. u 20:00h

 

Pozivamo sve fanove i prijatelje da nam se pridruže i uživaju u jedinstvenom ambijentu Vinske Kleti: Goriška Brda.

Svoju zvizdu slidin ***SPOT***

Ispis
PDF

Završeno je snimanje spota za pjesmu Svoju zvizdu slidin sa istoimenog novog albuma klape. Spot je sniman na lokacijama u Blatu i Korčuli, a premijerno je prikazan na CMC-u 30.06.2011.

Turneja po Sloveniji

Ispis
PDF

U organizaciji WorldMusica Kumpanji će u sljedećih nekoliko mjeseci, zajedno sa još nekoliko klapa, nastupiti u više slovenskih gradova.

Za dodatne informacija pregledajte naš kalendar nastupa.

Snimanje novih spotova

Ispis
PDF

U tijeku je snimanje dvaju spotova za pjesme Svoju zvizdu slidin i Samo ti. Obje pjesme se nalazu na najnovijem nosaču zvuka "Svoju zvizdu slidin".

Promocija albuma: Svoju zvizdu slidin

Ispis
PDF

Cjelovečernjim koncertom uz razne goste, Mišel Bačić, trio Bojan i prijatelji te Petar Grašo, Klapa Kumpanji je na blatskoj plokati 17.srpnja, 2010 promovirala svoj novi studijski uradak pod nazivom svoju zvizdu slidin.

 

Ujedno je to bila i proslava petnaest godina neprekidnog rada.

Svoju zvizdu slidin ***NOVI CD***

Ispis
PDF

Završeno je snimanje novog nosača zvuka "Svoju zvizdu slidin". NA CD-u se nalazi 13 skladbi, a izdat je u izdanju Croatia Recordsa.

CD možete nabaviti u svim dućanima Croatia Recordsa, te na web shopu shop.crorec.hr.